Barion Pixel

Versenyszabályzat

Csillagfutás

Bujtosi Városliget – 2021. 09. 16.

VERSENYSZABÁLYZAT

1. A Csillagfutáson résztvevők, azaz a benevezett indulók elfogadják a részvételi szabályzatban foglaltakat, azaz mindenki a saját felelősségére indul a megmérettetésen.
2. Értékmegőrzést a szervezők nem vállalnak.
3. Nevezésemmel kijelentem, hogy a rendezvényen saját, szabad akaratomból veszek részt és tudomásul veszem, hogy a futás során esetlegesen bekövetkező balesetekért illetve személyes tárgyaimban keletkező károkért a Csillagfutás szervezői felelősséget nem vállalnak.
4. Kijelentem, hogy a Bujtosi Városliget növény- és állatvilágára fokozottan vigyázok, tudomásul veszem, hogy tilos a károkozás.
5. Kijelentem, hogy a Csillagfutás szolgáltatásait saját felelősségemre rendeltetésszerűen használom.
6. Amennyiben nem rendeltetésszerűen, előírás szerint használom a szolgáltatásokat, és ezáltal sérülést és egyéb kárt okozok magamban vagy másban, úgy a verseny szervezőjével szembeni kártérítési igényem kizárt.
7. Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy alkohol, gyógyszer, drog befolyása alatt nem állok.
8. Tudomásul veszem, hogy a program vis maior helyzet miatt (BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által meghatározott narancssárga jelzés életbe lépésével) elmaradhat.
9. Kijelentem, hogy a jelen nyilatkozatban írt feltételeket megismertem, tudomásul veszem, megtartom és azokat kötelező érvényűnek tartom a magam számára, valamint kötelezettséget vállalok arra, hogy ezen követelményeket betartatom.
10. Személyes adataim megadásával hozzájárulok azok hatályos jogszabályok szerinti kezeléséhez.
11. A rendezők fenntartják a jogot, hogy a Csillagfutás résztvevőiről és nézőkről készített fotót és videó filmet készítsenek, melyeket a szervezők szabadon felhasználhatnak reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
12. A nevezés leadását követően, részvétel hiányában a részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.
13. A fenti nyilatkozatot gondosan elolvastam és megértettem.